نشست امنیت سایبری با هدف توجیه امنیت زیر ساخت های حیاتی و بررسی مخاطرات به ویژه آسیبهای احتمالی زیرساخت های صنعتی در بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتا: در این نشست که در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور مدیر عامل این سازمان، معاون و کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری و مدیران عامل شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی منطقه در سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد، معاون سامانههای امن مرکز مدیریت راهبردی افتا ضمن تاکید بر اهمیت توجه به امنیت فضای سایبری، گفت: با توجه به اهمیت فناوری اطلاعات در عصر حاضر و رشد سریع و در عین حال نامتوازن ساختار IT ، این بستر به یکی از نقاط بالقوه آسیب پذیر و خطرناک در جهان بدل شده است
وی گفت: ضرورت توجه و پرداخت سریع و در عین حال نظام مند، معقول و هدفمند در برابر مخاطرات سایبری در جهت حفظ امنیت ملی یک امر جدی است .
معاون سامانههای امن افتا افزود: در حال حاضر امنیت فضای سایبری در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و فضای سایبری نه تنها در حاشیه نیست بلکه کاملا در متن و زمینه قرار دارد و همین امر لزوم توجه به آن را دوچندان می کند.
وی همچنین امنیت را بخش جدایی ناپذیر و مهم حوزههای صنعتی عنوان کرد و افزود: هرگونه بروز اشکال و اختلال در این سیستمها باعث بهوجود آمدن خرابیهای بسیار گسترده جانی، مالی و حیثیتی در کشور میشود.
معاون سامانههای امن مرکز مدیریت راهبردی افتا، با بیان اینکه راهبرد اصلی این مرکز کمک به اجرایی شدن طرح امن سازی زیرساخت هاست، افزود: هر زیرساختی باید قلب تپنده امنیت را در حوزه خود فعال کند و با هم افزایی و اشتراک گذاری تجارب و دانسته ها تلاش کند تا خلاء های امنیتی خود را برطرف کند.
موسوی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت توجه به مخاطرات سایبری، برای برقراری هر چه بیشتر امنیت صنعتی دستورات اجرایی را به مدیران پتروشیمی ابلاغ کرد.
بررسی وضعیت امنیت سایبری در دنیا و ارائه نمونه مخاطرات سایبری به همراه راه حل های بلندمدت و کوتاه مدت، راهکارهای حساس برای امن سازی زیرساخت ها و مصادیق حوزه امنیت سایبری، از دیگر موارد مورد بحث در این نشست بود
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در محدوده 46 هزار هکتاری استان بوشهر قرار گرفته است و به نمایندگی از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، وظیفه اداره راهبردی حوزه عملیاتی پشتیبانی سه منطقه پارس جنوبی(عسلویه)، پارس کنگان(شهرستان کنگان) و پارس شمالی(شهرستان های دیر، دشتی، تنگستان و بوشهر) را بر عهده دارد.